Velkommen til medlemsmøte 12. september

Velkommen til medlemsmøte 12. september kl. 19:00 i menighetssalen Vålerenga kirke

LEIF GJERLAND: ØSTKANTEN

Det er alltid så hyggelig å få besøk av Leif Gjerland, og ikke mange kan så mye om Oslo som han. Han gir stadig ut bøker. En av dem er “Østkanten” og kom for flere år siden. Foredraget hans bygger på denne boka og beskriver Østkantens livsløp. Temaet burde passe godt for oss på denne sida av byen. Vi kjenner forfatterens fengende måte å fortelle på og vi gleder oss til en interessant kveld. Selv om boka er utsolgt fra forlaget, har han med noen eksemplarer som han velvillig signerer. Vil du sikre deg bok, er det sikkert greiest med kontanter.

Kaffe og vafler slik vi pleier. Nå kan du også betale for dette med VIPPS.Vi er takknemlige for litt hjelp til bæring av stoler fra gangen og inn i salen og tilbake av de som har mulighet.

Bildschirmfoto 2017-09-08 um 19.18.06

Det er stengt for kommentarer.