Even Saugstad: ØSTMARKA FRA DA TIL NÅ

Velkommen til MEDLEMSMØTE 30. JANUAR kl. 19:00 i menighetssalen Vålerenga kirke
Kvelden tema: ØSTMARKA FRA DA TIL NÅ, presentert av Even Saugstad.

Bildschirmfoto 2018-01-15 um 11.06.51

Gjennom spennende historiske bilder og bilder som viser markas vakre natur i dag, tar vi turen gjennom Østmarka. Vi får høre om eneboere, krigens helter og slitere på husmannsplassene men også tips til turmål enten det er ski, fot eller kano som brukes. Østmarka naturreservat og Sarabråten med sin spennende historie blir også omtalt. VIFs første æresmedlem og mannen som blir betegnet som «Østmarkas oppdager», kaptein Johs. Skau, får også bred plass i foredraget. Even Saugstad som holder foredraget har gitt ut en rekke bøker om Marka, nå sist «Mystikk og overtro i Oslomarka» og tidligere «Østmarka fra A til Å» og «Sarabråten – godset i skogen». Han var i 11 år vertskap på Sandbakken markastue. Det vil bli mulig å få kjøpt foredragsholderens bøker i forbindelse med arrangementet.

Kaffe og vafler slik vi pleier. Nå kan du også betale for dette med VIPPS. Vi er takknemlige for litt hjelp til bæring av stoler fra gangen og inn i salen og tilbake av de som har mulighet.

Velkommen!

Det er stengt for kommentarer.