TRIKKEN PÅ VÅLERENGA

Velkommen til medlemsmøte tirsdag 13. september kl. 19.00

Ikke alt gikk på skinner da vi 7. juni skulle ha bydelsvandring med temaet «Trikken på Vålerenga». Johnny Vaaga hadde gjort et flott forarbeide med informasjonsbrosjyre som ble delt ut og var klar til å lose oss gjennom gatene der trikkeskinnene tidligere var. Det var bare så synd at lydanlegget vårt sviktet, og dette skjedde bare 20 minutter før vi skulle starte turen. Tida ble for knapp for at vi kunne skaffe et annet. Så dette ble en tur
for de som hørte godt.
Det er ingen grunn til å fortvile. Johnny Vaage stiller opp på neste medlemsmøte i september. Riktignok blir det en innendørs «vandring». Da blir det også en mulighet for å bli med for de som ikke hadde mulighet i juni.

Etter foredraget blir det igjen mulighet for å kjøpe seg kaffe og vafler. Si fra hvis du trenger parkeringslapp for å stå ved Vålerenga kirke.

VELKOMMEN! Ta gjerne med familie og venner.