Medlemsmøte 10. september: En fotografisk vandring gjennom Kristiania på 1880-tallet

OBS: I papirutgaven av medlemsbladet ble det oppgitt feil dato for møtet –
riktig dato er 10. september
.

Velkommen til medlemsmøte 10. september kl. 19:00 i menighetssalen Vålerenga kirke:

Tom Nordlie – En fotografisk vandring gjennom Kristiania på 1880-tallet

På vårt første høstmøte satser vi på lokale krefter. Vi lar Vålerengen pikekor, som vi kjenner godt fra tidligere møter, innlede med vakker korsang. En annen kjenning er Tom Nordlie, som også bor på Vålerenga. For snart 2 år siden var hos oss og snakket om “Kongens biler”. Han er også veldig interessert i byen som vi bor i, og tar oss med på en fotografisk vandring gjennom Kristiania på 1880-tallet. Vi får se bydeler som er lette å kjenne igjen. Andre steder som Vika og Vaterland har gjennomgått en total forvandling siden da. Så kikker vi innom historiske bygg og hus hvor kjente folk har bodd.

Etterpå avslutter vi kvelden med kaffe og vafler fra vår utmerkede kjøkken. Parkeringslapp er nødvendig i frontruta hvis en vil står gratis ved Vålerenga kirke, så si fra når dere kommer hvis dere har behov for det.

Bildschirmfoto 2019-08-02 um 10.49.14