Bydelsvandring på Vålerenga 5. juni

Alle medlemmer inviteres til bydelsvandring på Vålerenga tirsdag 5. juni kl. 18.00.
Frammøte: Utenfor Vålerenggata 24 (ved Ingeborgs gate).

Nå skal pol’tistasjon’ endelig få blått skilt. Et samarbeid mellom Boligbygg, Oslo Byes vel og historielaget har gjort dette mulig. Bli med på høytidelig avdukning, taler og et historisk tilbakeblikk. Det blir så en spasertur rundt på Vålenga som vi alle er så stolte av. Her er det mye å se på og mye å fortelle, så vi stopper flere steder underveis. Så håper vi på fint vær og at riktig mange kommer. Selvfølgelig er vandringa gratis. Velkommen! Bare ett av stedene røper vi nå, og det er der hvor selveste Rudolf Nilsen ble født i Orknøygata. Gården fikk forresten sitt blå skilt i fjor høst. Det blir ingen lang tur, så det blir mulig for noen og enhver å henge med. Vi regner med at vi holder på halvannen time.

Så håper vi på fint vær og at riktig mange kommer.
Selvfølgelig er vandringa gratis.

Velkommen!

Bildschirmfoto 2018-05-31 um 11.27.17

 

Det er stengt for kommentarer.