Toril Brekke: Drømmen om Amerika

Velkommen til medlemsmøte tirsdag 10. april kl. 19.00 i menighetssalen, Vålerenga kirke:
Toril Brekke forteller om “Drømmen om Amerika”.
Våre venninner i Vålerenger Pikekor feirer i år 10 årsjubileum, og vi gleder oss til å få vårbesøk. De innleder møtet med noen sanger fra sitt repertoar.
Toril er oppvokst på Oslos østkant og gikk på barneskolene Kampen og Hasle. Hun er utdannet typograf og har i tillegg til å være forfatter også jobbet som lærer og journalist. Vi skal denne kvelden få høre fra bøkene som hun ga ut i 2006 til 2010 om den norske utvandringen til Amerika. Med sin helt spesielle evne til å kombinere dokumentarisk kildestoff med levenede person- og miljøskildringer, er hun en av våre fremste forfattere av historiske romaner. Hennes siste bok i 2017, “Alle elsket moren din”, er første bind i en trilogi om oppvekst i Oslo på femti- og sekstitallet.
Vålerengen pikekor innleder kvelden med noen utvalgte sanger fra sitt repertoar.
I pausen etterpå slipper vi praten løs rundt bordene med vafler og kaffe fra jentene våre på kjøkkenet.
Bildschirmfoto 2018-02-24 um 13.20.51

Det er stengt for kommentarer.