Torsdag 29. november: Presentasjon av historielagets nye bok

Velkommen til medlemsmøte TORSDAG 29. november kl. 19.00 i menighetssalen, Vålerenga kirke, til presentasjonen av historielagets nye bok GATELANGS PÅ VÅLERENGA.

Vi ønsker å bruke kvelden til å se nærmere på vår nye bok: Bjørn Arild og Reiner forteller om hvordan boken ble til, hvilke utfordringer og gleder de møtte underveis, og hvilken skatter de hadde gleden av å finne.

Bandet Islandsgata spiller noen låter med tekster av Kyter’n.

Bjørn Arild informerer om bakgrunnen, om ideen og om å sanke bilder, Reiner gir noen innblikk i arbeidet med bildene og boken. Utvalgte sider og bilder presenteres på skjermen med noen historier rundt dem.

Kaffe og vafler slik vi pleier. Du kan også betale for dette med VIPPS.

2018_11_møte_flyer

Det er stengt for kommentarer.