Tirsdag 29. januar: Even Saugstad – Byoriginaler og personligheter i Oslo

Velkommen til MEDLEMSMØTE tirsdag 29. januar kl. 19 i menighetssalen på Vålerenga kirke:

Even Saugstad: Byoriginaler og personligheter i Oslo

Flere av dere var sikkert til stede da Even Saugstad for snart et år siden holdt et gnistrende foredrag om Østmarka. Dette var så vellykket, at vi gjerne vil ha han tilbake til Vålerenga igjen. Even har skrevet en rekke bøker innen temaet friluftsliv og lokalhistorie som han holder foredrag om. Vi valgte oss “Byoriginaler og personligheter i Oslo”. Det er noen år siden den boka kom ut, og høsten 2019 gis den ut i nytt, redigert opplag.

Hvem husker ikke advokat Hermansens spontane turnoppvisning på T-banen eller fakiren El Jucans vakre sang. Mange minnes også Sving Deg, Luse-Frantz og Homansbyens Dronning fra 40- og 50-tallets Oslo. Vi har alle sett miljøaktivistene Kopreitan og Jensen med sine barnevogner fullastet med buttons og brosjyrer mot biltrafikk og atomvåpen. Vi har undret oss over ho’ Aagot, den krokryggete damen med rullatoren. Gjennom bilder, filmsnutter, tekst og lydopptak møter tilhørerne personene bak ansiktene og kallenavnene. Hvis du er avhengig av parkering ved Vålerenga kirke for å møte opp på medlemsarrangementene våre, kan du få et parkeringsbevis av oss. Kom inn og få et gratis før møtet begynner, så fyller du ut dato og legger det i frontruta.

Også denne gangen avslutter vi med kaffe og vafler etter at kveldens gjest er ferdig. Gled dere til en ny, interessant kveld i historielaget.

Velkommen!

Det er stengt for kommentarer.