MEDLEMSMØTE tirsdag 9. april: Bokkafe

Velkommen til MEDLEMSMØTE tirsdag 9. april kl. 19 i menighetssalen på Vålerenga kirke:

Bokkafe!

Flere husker sikkert at vi hadde besøk av brannmannen og dykkeren, Ronny Arnesen, for 4 år siden. I fjor ga han ut boka “Gjemte og glemte steder” som han vil presentere for oss. Bli med på en tur til steder du ikke vet om. Han tar oss med på en oppdagelsesferd i det underjordiske Oslo. Vi besøker fem tyske bunkere langs Cort Adelers gate, en 1200 kvadratmeter stor bunker på Blindern, en kjent kalksteinsgrotte og et sort og lite kjent underjordisk rom i Oslo. Under Vålerengaparken skjuler det seg et 80 meter langt tilfluktsrom laget av et dansk entrepenørfirma i 1942. Rommet er vannfylt helt opp til taket. Se bildene og hør historien om dykket. Dette og mere til vil Ronny vise under foredraget.

Vi gratulerer Bjørn Arild Gjerdalen som nytt æresmedlem i historielaget. I pausen har vi gleden av å overrekke han beviset på dette.

Vi fortsetter med presentasjon av Vålerengas aller nyeste bok, tegneserieboka “Vål’enga – Vi vil alltid værra her”. Anders Krystad skildrer Vål’engas fantastiske historie for alle med blått hjerte, fra lokalpatrioter og skoleungdom til herdede klansmedlemmer og beleste historieentusiaster. Med på presentasjonen er også Bjørn Arild Gjerdalen og Jarle Teigøy  som har vært viktige for at denne boka skulle bli til.

Etter presentasjonene har du mulighet for å sikre deg signerte eksemplarer av bøkene. Ronnys bok koster kr 420,- og tegneserieboka kr 289,-. Betaling med kontanter eller VIPPS.

Jentene våre på kjøkkenet er så snille at de setter i gang med kaffekoking og vaffelsteking tidlig, så da blir det mulig å kjøpe det allerede før foredragene begynner kl. 19.00.  Hvis du trenger å kjøre bil hit, så kan det gjøres gratis rundt Vålerenga kirke. Kom inn å få et parkeringsbevis og legg i frontruta. 

Velkommen!

Bildschirmfoto 2019-03-21 um 10.10.58

Det er stengt for kommentarer.